Bambu on sellainen tyttö, jolla on aina ollut tapana näyttää juoksun merkkejä yli kuukauden ajan ennen H-hetkeä ja kyllä tuota juoksua nyt onkin varpaillaan jo odotettu useampi viikko, huh huh... odottavan aika on pitkä, varsinkin kun hoputtaa ei voi. Toivottavasti pian pääsen kuitenkin kirjoittelemaan juoksu-uutisia ja vierailusta komean Asterixin luokse!

Tällä välin Bambu kävi harjoittelukoirana EKY:n (eläinlääketieteen kandidaatti yhdistys) koirakerhon järjestämässä koirankäsittely illassa, joka oli tarkoitettu opiskelijoille, joille koirat eivät ole vielä niin tutuiksi tulleet. Bambu ei ainakaan ollut kovin haastava tapaus lähestyä annettujen oppien mukaan rauhallisesti ja koiraa uhkaamatta, koska neiti itse lähestyi kaikkia harjoittelijoita kaikkea muuta kuin rauhallisesti... Suoraan syliin vaan ja pussailemaan! Sitten tarkasteltiin korvia ja hampaita ja leikattiin kynsiä, muutenkin käpälöitiin jokapuolelta, ja taisi tyttö vain nauttia saamastaan huomiosta. Kynsien leikkuuta vieraiden toimesta piti sentään vähän vastustella.   

Vanhoja kuvia selaillessa tuli myös hauska muisto kesältä 2007 vastaan ja tässä siis vielä kuva Bambun ensimmäisestä uintireissusta, joka alkoi koiran tippumisesta laiturilta järveen, sitten seurasi kamalaa räpiköintiä takajalat pohjassa etutassujen viuhtoessa pinnalla ja omistajan pelätessä koiran hukkuvan, ja joka siis päättyi tähän perinpohjaisen surkean näköiseen uimariin laiturin päässä:
1975575.jpg 
Ihme ettei mitään traumoja moisesta jäänyt, vaan Bambu tänäkin kesänä haki iloisesti keppiä vedestä! Vaikkei tyttö mielellään uimaan lähdekään, ei mitään "vesikauhua" ole havaittavissa :)