Koko viikonloppu meni eläinlääkiksen koirakerhon K9:n match showta järjestellessä. Olimme Niinan kanssa päävastuussa järjestelyistä ja kun urakka oli ohi, oli takki aika tyhjä ja olo väsynyt...mutta ONNELLINEN! Kaikki meni suurinpiirtein nappiin ja osallistujia oli paljon, aurinkokin paistoi koko äitienpäivän! KIITOS KIITOS KIITOS vielä tässäkin yhteydessä kaikille järjestelyihin osallistuneille, sekä tuomareille ja sponsoreille!!!

Lentokin pääsi aloittamaan esiintymisuransa mätsärissä. Itse en tietenkään voinut tyttöä esittää, mutta ystäväni Leena oli lupautunut hihnan toiseen päähän. Kun Leenan piti sitten mennä punaisten kehään myös oman koiransa Tyynin kanssa, ehti Elisa hypätä apuun Epun kehästä. Lento käyttäytyi kehässä oiken mallikkaasti. Oli hieman ihmeissään kaikesta ja vähän pihalla, mutta rauhallinen ja niin kaunis :). Epulla meni show oikein nappiin ja Eppu sijoittui toiseksi punaisen nauhan saaneiden suurten koirien kehässä. Tuomari taisi myös kehua Epun päätä kauneimmaksi koko päivänä! Kiitokset Leenalle ja Elisalle Lenton esittämisestä!

 

Leena ensin Tyynin kanssa ja sitten Lenton.

Elisa ja Eppu

Rankan viikonlopun jälkeen Lentolla oli tänään vielä Oreniuksen agitreenit. Mentiin muuria ja rengasta ja lähes vaakatasoon litistettyä A:ta. Ohjausharjoituksena oli ensin muurilta putkeen (meni A:n alta kaarella) ja siitä renkaalle. Toisena hypyltä kaarella olevaan putkeen ja takaisin hypylle. Sitten olisi pitänyt samaan putkeen takaaleikata, mutta se onnistui tosi nihkeästi, Lento kuitenkin meni, kun juoksin putken ulkopuolta. Muut reenit meni hienosti. Ohjautuvuus alkaa jo nyt parantua, kun Lentokin alkaa ehkä ymmärtää että näitä esteitä on tarkoitus mennä useampi peräkkäin... Lenton kanssa on kyllä ihana tehdä hommia! Tyttönen on niin taitava ja hoksaava :) ja ennen kaikkea innokas!

Englanninspringerit Tyyni ja Humppa