1248457526_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Näin aluksi; yläpuolella rakas ystäväni Takku-mäyris, jonka muistolle kirjoitin sivunkin blogiin viime viikolla. Takulla olisi nyt synttärit...kyllä sitä aina kantaa sydämessään kaikkia rakastamiaan karvaturreja ja muistelee...enemmän tai vähemmän säännöllisesti.

Sitten siihen Lenton agilityyn :) Tiistaina olivat siis viimeiset treenit Oreniuksella nyt tällä erää. Talvella sitten uudestaan kustannan taas Lentollekin kurssin Juhalla, mutta nyt on taas aika tehdä omia treenejä, vahvistaa opittua, päästä jyvälle keinusta ja kepeistä ja keksiä itse mukavia helppoja pikku ratoja. Jouni piti treenit ja menimme kahta lyhyttä (4 estettä) rataa, joissa kummitteli taas tuo musta s-mutkainen putki, jota Lento ei edelleenkään ensin "nähnyt". Yritti kyllä mennä putkeen, mutta oli jotenkin niin tohkeissaan ettei sinne osunut... outoa... Putki oli vielä tarkoituksella Lentolle lähes suora, että näkyisi valoa läpi. Toisella radalla putki tuli ehkä hitaammasta vauhdista ja vielä paremmasta kulmasta (varsinkin kun vekkasi ennen edellistä estettä), joten ongelmaa ei ilmennyt. Sillä radalla oli sitten putkesta tultaessa niin kova vauhti etten tahtonut ehtiä viimeiselle estelle kääntämään...tehtiinkin viimeisellä toistolla Jounin ideasta poispäinkäännös hypylle ja sehän meni, lelua heittämällä tosin tietysti. Kolmannella radanpätkällä lähetettiin koira kaariputkeen ja sitten kahden hypyn kautta pussiin. Lento ei meinannut millään kääntyä putkesta ulos tullessaan vaan olisi varmaan vaan painellut suoraan... Pussi meni oikein hyvin, vähän pidettiin vielä ylhäällä. Lento oli koko treenien ajan oikein vauhdikas ja nautti selvästi!

Huomenna lähdemme taas Joroisiin. Bambulla on Mikkelissä vuoden ensimmäinen koiranäyttely sunnuntaina. Turkki on ainakin täydellisessä kuosissa, joten odotukset korkealla :D jos ei sitten ole joku 30 asteen helle ja Bambu käy nukkumaan keskelle kehää... Missio viimeisen sertin metsästys jatkukoon!