Paljon paljon Onnea Sannalle ja Almalle pikkukelpieistä, jotka nyt todistettavasti Alman massussa ovat kasvamassa! Olipa ihanaa olla ultrassa mukana :) 

Ja Isot onnittelut myös Niinalle ja Bonolle nollaradasta Purinalla tänään! Jesh! Kyllä ne sieltä vaan tulee, kun sitkeästi jaksaa tehdä.

Omien koirien kanssa on tullut oltua hieman talvihorroksessa, kun ei Bambullekaan enää kisoja tälle vuodelle ole ollut suunnitteilla. Viikon päästä on vielä vuoden viimeinen tapahtuma eli Voittaja ja PM-Voittaja. Pitäisi ehkä jaksaa hieman näyttää trimmausveistä Bambun turkille ennen sitä :)

Lenton kanssa olen tehnyt Ojangossa hyppytekniikka harjoitusta ja aika vauhdikas ja lennokas tuo pieni portugeesi kyllä on. Torstaina Purinalla teimme hieman muokattua ykkösten hyppyrataa ja Lento oli ihanan innokas. Lento helposti kiertää esteitä tai ohittaa niitä, jos ei itse osaa ajoittaa sijoittumistaan juuri oikein. Vauhtia taas on paljon, eikä rytmiä vielä oikein ole, niin että ohjaus on aika erilaista kuin Bambun kanssa... Lentolle tulee helposti epävarmuuskohtaus, jos se huomaa tekevänsä jotain väärin, mutta nyt Lento kuitenkin jaksaa yrittää uudelleen ja pääsee epävarmuudesta yli, kun harjoitus jatkuu. Tavoitteena on nyt vahvistaa yksittäisiä esteitä ja opettaa erilaisia kulmia, ja samalla pikkuhiljaa pidentää helppoja ratoja joita mennään. Kokonaisuudessa olen kyllä tosi tyytyväinen Lenton kehitykseen agilityssä !