Huomenna suunnataan takasin Helsinkiin, alkoikin jo olla ikävä! Täällä teurastamomökissä luulisi olleen aikaa treenailla koirien kanssa, harjata Lentoa ja vaikka lukea tenttiin, mutta yllätys yllätys jopa täällä on muuta tekemistä :D no, pikkutreenejä ollaan kyllä tehty, paitsi vähemmän Bambu, joka sai parannella paleltunutta tassuaan useamman päivän, eikä silloin päässyt kuin äkkiä tarpeille ulos. Muutenkin ollaan Bambun kanssa lähinnä temppuiltu; opeteltu ryömimistä, pyörimistä, hyörimistä ja kaikenlaista kivaa hupsua. Vähän pelottaa kyllä onko Bambu tosi huonossa kunnossa agilityyn näin pitkän tauon jälkeen, mutta rauhassa sitten vaan. Ihana päästä taas Juhan treeneihin ensi viikolla ja kisoihinkin pian!

Lento on keskittynyt täällä kärsivällisyyden kasvatus harjoituksiin; turhauttavia hihnalenkkejä, joilla ei pääse eteenpäin kuin hitaasti kävelemällä, kontaktiharjoituksia, paikalla istumista ja makuuta, kauniisti ovesta kulkemista, nollatoleranssi hyppimiseen jne. Hihnassa kävelyssä on tapahtunut edistystäkin! Mitä villimpi Lento on, sitä hitaampi itse olen. Olen oikein hohhoijaaaaaa, jos Lento keksii jotain epäilyttävää, mitä haukkua. Bambun kiusaamisesta hihnassa joutuu Lento vain lyhyempään hihnaan perääni kävelemään. Vieraassa paikassa yksin (Bambun kanssa) oleminen on selvästi ollut Lentolle vaikeaa, mutta onpahan siihenkin joutunut nyt täällä totuttelemaan. Kai siitä vielä ihan tasapainoinen aikuinen kasvaa, kun kärsivällisyys vain riittää tämän vaiheen yli :)

Niin ja jotain palkkaa sentään koirillekin tästä reissusta tuli, kun hain neljä kiloa ihanaisen ihania ja herkullisia naudan raakoja putkiluita hauveleille, nam!