Tulokset Kennelliitosta ovat saapuneet: lonkat A/A, kyynärpäät 0/0. Olkaamme siis iloisia virallisista tuloksista ja onnellisia Lenton puolesta, sillä Lentohan se niillä nivelillä joka päivä juoksee ja näillä kelpaakin juoksennella :D

Sitten Bambun tiistain treeneihin, jotka piti Jouni ja tässäpä rata, jonka teemana tuntuivat olevan takaakierrot ja jaakotukset, kivaa!

Rata sinällään selvitettiin alusta loppuun, hieman tökkien välillä, mutta kuitenkin. Sitten ruettiin hiomaan parempia ohjauksia muutamiin kohtiin ja hakemaan Bambulle tiukkoja käännöksiä. Jaakotukset olen tuolle radalle piirtänyt punaisella ja ne toimivatkin Bambulla hienosti. Varsinkin alussa, jossa kolmosen jälkeen on A ihan tyrkyllä vaikka nelos hypylle pitäisi mennä. Seiskan jälkeinen pussi oli myös paha houkutin, mutta lopussa kepit ei Bambua liiemmin houkutelleet esteen 23 jälkeen. Kaikista näistä käännöksistä saatiin todella siivekkeitä hipovia :)

Pisimpään haettiin ohjausta Aalta esteelle 20 ja eteenpäin esteelle 21. Ensin ohjasin Bambun valssaamalla Aan jälkeen (tuli pikkasen kiire kun Bambu ei pysähdy kontakteille) -> takaakiertona 20 -> valssi -> takaaleikkaus 21. Onnistui mutta ei ollut erityisen sujuva/nopea, joten Jouni ehdotti aika mielenkiintoisia ohjauksia, jotka tietenkin sitten lopuksi toimivat täydellisesti, kunhan osasin vain itse liikkua oikein. Eli; tein Aan jälkeen vähän niinkuin persjätön (vedin Bambua oikean käden ohjauksella 20 taakse -> kun koira lähti tulemaan tein persjätölleni uuden jätön (eli siis vaihdoin vain ohjauksen vasempaan käteen, jolla ohjasin hypylle) -> takaakiertoon 21selle -> ja sen taakse "saksalainen". Tälläiset ohjaukset saavat Bambun kulkemaan niin sujuvasti! Ihana oli saada taas uusia ohjauksia varastoon ja näitä harjoitellaan Bambun kanssa sitten tulevaisuudessakin...kunhan vaan pääsisi taas Ojankoon! :)