Eilen olimme Bambun kanssa ensimmäistä kertaa Oreniuksen valmennusryhmässä. Saimme tosi kivan treeniporukan, kun samassa ryhmässä ovat myös Niina ja Bono, Minna ja Oiva sekä Elisa ja Eppu.

Rata oli vaikea, yllätys yllätys. Rataan tutustuessa kauhistelin etenkin vaikeaa kepille tuloa takaviistosta umpikulmasta. Tuo kulma kyllä sujuikin sitten ihan hienosti heti ensimmäisellä yrityksellä ja ohjasin kepit Bambun "väärältä" eli vasemmalta puolelta! Muuta positiivista oli ettei Bambu jäänyt KERTAAKAAN haistelemaan vaan teki hienosti hommia, vaikka oli uusi paikka.

Paljon tuli radalla kompastuskiviäkin vastaan; Pakkovalssi kohta oli kaikkea muuta kuin sujuva, johtuen ihan omistajan koordinaatiokyvyn puutteesta, mutta sitä väännettiin useampaan kertaan ja menihän se sitten ihan hyvinkin. Vauhtia haettiin niin, että sain valssata loppuradalla lähes kaikkien esteiden jälkeen. Aika monta kertaa saatiin radan loppupuolisko mennä uudestaan, ennen kuin muistin juosta kaikkiin niihin valsseihin :) Tämä sopii Bambulle erittäin hyvin varsinkin treeneissä, kun ei ole niin vauhdissa kuin kisoissa. Mitä enemmän minä liikun, heilun ja juoksen karkuun, sitä kovempaa Bambukin tulee. Kokonaisuudessaan olin kyllä tyytyväinen, yllättynyt oikeastaan miten hyvin meni!

Niin ja muuten, meillä mennään nyt oikein hienosti maahan, Lento siis. Mennään ihan kokoajan, kaikista käskyistä :) vahvistetaan siis sanaa "maa" tässä vielä hetken aikaa, ennen kuin juhlitaan.