Eilen olimme Bambun kanssa Oreniuksella treenaamassa. Jouni piti oikein hyödylliset ja mukavat treenit kera vaikean radan:

Ensimmäinen haasteellinen tulo oli esteelle 5. Olin ajatellut juosta muurin ja putken oikeaa puolta, mutta Bambu hyppäsi silloin vitosen aina väärältä puolelta. Jounin ohjeiden mukaan valssasin kolmosen jälkeen ja juoksinkin putken vasemmalta puolelta ja tein pakkovalssin vitoselle. Tämä oli Bambulle selvästi selkein ohjaus. Kepeille viennit olivat molempiin suuntiin kohtuu hankalat, mutta niistä selvittiin alkuhäsellyksen jälkeen ihan hyvin. Suunnitelmani kierrättää Bambu esteen 19 vasemman siivekkeen ympäri oli ihan OK, mutta vielä parempi ratkaisu taisi kuitenkin olla valssata 18 jälkeen pyöritää oikean siivekkeen ympäri, ottaa nopeasti oikeaan käteen ja vaihtaa puoli vasempaan käteen Aalle edetessä (tästä nyt ei varmaan kukaan muu ottanut selvää, mutta muistanpahan itse mitä tein :D). Kivoja uusia ohjauksia tuli taas ajateltua, vaikka oman koordinaation kanssa tuskailinkin. Bambu oli tosi innokas ja kesti hyvin toistoja. Oli iloista menoa!

Lento alkoi jo hajoilla ilman haasteita "sairaslomalla", joten Bambun treenien jälkeen pääsi Lentokin tekemään vähän kontakteja Ojankoon...ei mitään liian vauhdikasta. Puomi oli tosi jees! Lento sai keinulta ensin palkkaa painaessaan tassulla keinun alastuloa. Hoksasi heti! Keinu oli kiilattu alastuloasentoon, niin että n. 10cm pudotus jäi jäljelle. Keinun kontaktia tehtiin niin, että Lento tuli keinulle sivusta. Oli hieno. Lopuksi vielä keinuteltiin Lentoa Elisan kanssa. Lento tuli ilman mitään epäröintiä keinun päähän asti keinuteltavaksi :) vielä kun saisi nämä osiot joskus yhdistettyä onnistuneesti koko keinun suorittamiseksi :D