Perjantain kunniaksi ja sunnuntain KKK:n möllikokeilua odotellessa yllätin Bambun toko treeneillä Ojangossa. Ei olla tehty varsinaista toko treeniä yli puoleen vuoteen, pelkkää kotitokoilua olkkarissa ja omalla pihalla. Päätin nyt mennä läpi alokkaan liikkeet, mutta palkata ja naksutella paljon aluksi. Katsoa samalla millä tasolla nyt oikeastaan ollaankaan.

Ensin tehtiin paikalla makuu, jossa kävin kolmesti palkkaamassa namilla välissä. Treenin loppupäässä tein paikalla makuun vielä uudestaan 2 minuutin pituisena ja oli tosi hyvä, mitä nyt Bambu vähän vilkuili viereiselle agilitykentälle. Tämä on meidän paras liike! Sitten seuraamista hihnassa ja ilman ja naksuttelin koko ajan hyvästä kontaktista ja hyvistä käännöksistä. Bambu oli yllättävänkin yhteistyöhaluinen! Käännökset oikealle oli hyviä mutta vasemmalle käännyttäessä edisti paljon. Täyskäännösissä meinasi tulla vähän väljyyttä, mutta tsemppasi myös välillä tosi hienosti. Perusasentoa jouiduin korjaamaan lähes joka kerta, mutta Bambu korjasi kyllä tosi reippaasti itsensä kuosiin, kun vähän taputin reiteen merkiksi että on liian kaukana. Sitten tein nopeita maahanmenoja, joista Bambu innostuu kovin, kun juostaan ja sitten "yhdessä" mennään maahan. Jättönä maahanmeno olikin sitten tosi hankala. Harmittaa kun viime vuonna tämä liike oli jo ihan priima, mutta sitähän se teettää kun ei olla treenattu. Bambu halusi jäädä istumaan ja otti tosi paljon askelia. Ei meinannut mennä ekalla käskyllä maahan edes vaikka itse pysähdyin. Sitten tehtiin hyppyä ja Bambu muisti! Innostui myös hypystä tosi paljon. Vähän pysähtyi sivulle keskilinjasta seisomaan ja aikas lähelle estettä, että nättiä perusasentoa oli vaikea saada loppuun. Kiva kuitenkin! Seisomaan jäämiset oli epävarmat maahanmeno säädön jälkeen, mutta parin vahvistuksen jälkeen jäi jo saisomaan kuin tatti :) Luoksetulossa sivulle, jouduin käskemään kahdesti ennen kuin lähti tulemaan, mutta sitten tuli vauhdilla, metrin ohi ensin :) mutta kääntyi siitä tosi hyvään perusasentoon! Palkkasin Bambua välillä lelulla ja välillä naksuilla ja namilla. Välillä tein muutaman liikkeen putkeen kun vaihdettiin liikettä, kuten seisomisen ja luoksetulon. Bambu kesti ihan hyvin palkkaamattomuutta, kehuin kyllä äänellä, mutta en olisi uskonut...hmm... muutenkin oli tosi pitkä treeni näin yllärinä, loppua kohti seuraaminen huononi ja alkoi ilmetä haahuilua. Bambu oli kuitenkin irti alkua lukuunottamatta koko treenin, eikä karannut :D

Lenton kanssa kokeilin lopuksi huvikseen kujakeppejä ihan muutaman kerran...ei ois tarvinnu :) oli aika säätöä, mutta ainahan pari kertaa voi kokeilla... Sitten mentiin pari hyppyä, palkkasin valssista, ja Lento oli Villi ja hieno! Rengas mentiin lopuksi kerran.

Kiitos Elisalle treeniseurasta, kun pakotin perjantai-iltana Ojankoon kahdeksi tunniksi :D