Oreniuksella aloitettiin tänään kepeillä. Oli tosi kuuma ja Lento ei käynnistynyt millään... kepit oli niin tylsät ja nami ei kelvannut innostamaan. Ohjattiin ihan kädellä ilman mitään kummallisuuksia. Juhan kanssa sitten kuitenkin puhuttiin, että kun Lenton kanssa on aloitettu 2x2 juttua ja kiva olisi saada nopeat ja HAUSKAT kepit, niin tehdään keppejä sitten omissa treeneissä kujana; se olisi Lentolle varmaan paras tekniikka. Onneksi Ojangossa on kujakepit!

Sitten tehtiin hauskaa suoraa ja nyt saatiin tyttöönkin vauhtia. Tosin käytin Lenton välissä pulikoimassa joessa :) johan virkistyi! Suora oli aika pitkällä matkalla: hyppy, hyppy ja pituus. Lelu vietiin loppuun palkaksi ja ohjattiin itse vierellä. Meni todella vauhdikkaasti! Tosin ekalla kerralla ohi pituudesta ja minun luo, kun unohti koko lelun...oli vähän liian pitkä matka muistaa sen olemassaoloa pienelle portugeesin päälle :)

Lopun "vapaatreeni osiossa" tein nyt niitä käteentulemisharjoituksia ja nappiin meni! Hypyltä kaariputkeen ja siihen persjättö ja takaisin päin putkesta hypylle ja valssi. Lopuksi vielä persjättö putken ja hypyn väliin. Yritin vaihdella harjoitusta hieman joka toistolla, kun meni hyvin, että mielenkiinto ja tarkkaavaisuus pysyisi hyvin yllä ja kyllähän se hyvin pysyikin. Lopuksi vielä riehumaan pellolle muiden pentujen kanssa ja jokeen uimaan. Lento on kyllä niin elementissään päästessään veteen, vähän kuin Bambu ajaessaan jänistä :D Kivaa kun on kesä ja uimaan voidaan mennä vaikka joka päivä!

Bambun kanssa menin vielä illalla juoksulenkille. Nyt alkaa Bambunkin virittely juoksun jälkeiseen aikaan, treeneihin, kisoihin ja näyttelyihin. Johan tässä on löhöiltykin pari viikkoa.