Tiistaina olin Bambun kanssa Juhan treeneissä ja meni ihan huippuhienosti! Rata oli tosi mukava, ja siinä oli muutamia kinkkisiä kohtia, kuten kepeille tulo.

Lähdössä menin jo kakkosen kulmalle ottamaan Bambua vastaan pakkovalssiin. Kolmoselle joutui käskyttämään aika kovasti ja ennen keinua tulevaan valssiin meinasi aluksi tulla kiire. Kutoselta otin Bambun niistolla ja viimeisellä radalla Bambu tekikin jo tosi tiukan käännöksen. Puomin jälkeen joutui juoksemaan viimeistä päivää, että ehti edellä kepeille, koska Bambu ei hae tuollaista keppikulmaa itsenäisesti. Vauhtia joutui ottamaan kepeille mennessä aika paljon pois, mutta pääasia kun saatiin onnistumaan! 15sta putkeen nopea heitto ja sitten kiireenvilkkaa tekemään persjättöä 16sta taakse ja pakkovalssi 17sta putken suulla. Loppu olikin sitten vain iloista hurvittelua :) Jos jotain negatiivista niin putkeen menot olivat jotenkin hitaita, vaikka muuten vauhtia löytyikin...mikä lie putkissa inhotti...? Muuten Bambu oli tosi hieno ja innokas ja jaksoi tehdä radan monta kertaa ja sain tilaisuuden hienosäätää omaa ohjaustani ja ajoitustani. Useinhan Bambun kanssa uudet yritykset ovat harvassa, kun vietti saattaa loppua seinään...

Tänään sitten Lenton kanssa Purinalle. Tarkoitus on jatkaa meidän paikallaistumisharjoituksia agility-ympäristössä. Lentohan on nyt tehnyt ruuan yhteydessä / muuten vaan olkkarissa / omalla pihalla paikalla istumista niin että kävelen tai hölkkään ohi ja palkkaan namilla paikalla istumisesta ja välillä vapautan liikkeessä lelulle. Aluksi Lentolle oli tosi vaikeaa että menin alussa selän taakse, mutta nyt alkavat tassut pysyä paikoillaan. Myöhemmin otetaan mukaan että juoksen kunnon vauhtia ohi tai vaikka valssaan edessä. Lisäksi tänään olisi tarkoitus tehdä takaakiertoa ja/tai jotain helppoa irtoamissuoraa.