Lento kävi maanataina Ojangossa treenaamassa puomia, irtoamista ja lähdössä odottamista. Puomi oli hieno, välillä toinen takanen tipahti kontaktilta vauhdissa, mutta pääasiassa mainiot stopit. Kun Lento teki oikein hienon kontaktin vapautin putkeen ja sitten Lento sai jackpot palkan vielä putken jälkeen, eli palloleikkiä. Irtoamista tehtiin ihan kahden esteen suoralla ja ketunhäntä oli odottelemassa suoran päässä. Samalla oli sopiva tilaisuus harjoitella odottamista, kun kävin aina viemässä tuon hännän. Häiriökin oli riittävä, kun Oiva teki vieressä puomia. Yllätyspalkkasin Lenton pallolla odottamisesta aina välillä kauempaa, välillä vein namia. Lento lähtee aika helposti hiippailemaan perääni, mutta luulen että nyt sain jo aika hyvin vahvistettua paikallaolon mukavuutta :)

Bambu oli tiistaina Juhan treeneissä ja rata oli rankka...ainakin minulle :D Parissa kohdassa kohtasimme lähes ylitsepääsemättömiä ohjausvaikeuksia ja takelteluita ja jouduttiin ottamaan uudestaan, ja uudestaan ja vielä alusta uudestaan... Meinasin oksentaa treenien jälkeen. Bambu sen sijaan jaksoi mainiosti ja keskittyi, eikä yhtään edes hyytynyt! Radalla oli kohta kahdelle peräkkäiselle persjätölle ennen keinua ja tämä ei sitten onnistunut millään. En osannut sijoittaa itseäni esteisiin nähden oikein. Keinun jälkeen tuli pakkovalssikohta, joka oli taas niin kankea...Näitä pitää kyllä treenata, siis minun, Bambu kyllä osaa. Bambu oli muutenkin tosi hieno ja kepit oli ihanat ja nopeat ja varmat...vihdoinkin!

Ja tänään sitten oltiin Ojangossa treenaamassa juurikin noita vaikeita kohtia tuolta Juhan radalla. Auttoi paljon, kun sain rauhassa miettiä ja katsella omaa juoksulinjaani. Bambukin oli varmaan tyytyväinen, kun en enää sekoillut turhia ja häirinnyt koiran hyvää suoritusta :D Lento teki tosi helppoa rataa, jossa loivalle kaarelle oli sijoitettu hyppyjä ja putki. Tarkoitus oli saada Lento irtoamaan aina seuraavalle esteelle ja samalla kasvattaa itseluottamusta ja estehakuisuutta, kun harjoitus on helppo ja seuraava este selkeästi esillä. Myöhemmin samaan harjoitukseen voi sitten lisätä vielä sivuetäisyyttä itsenäisyyden kasvattamiseksi. Lento oli tosi reipas ja itseasiassa lähti hienosti esteille! Keinuakin tehtiin vielä lopuksi. Oli kivat treenit!