Maanantaina menin molempian koirien kanssa Ojankoon. Bambun oli tarkoitus tehdä vain hauskoja pikkujuttuja, että pääsen palkkaamaan esteiltä, joista ei tule niin usein palkattua: renkaalta, putkesta, Aalta ja puomilta. Pussin olisi vielä tarvinnut, mutta sellaista ei kentällä ollut :( Kepitkin tehtiin sitten lopuksi pariin kertaan. Lento teki keppejä myös ja kavensin kujaa nyt hieman. Heti Lento meninkin sitten lopussa väärästä välistä ulos, joten helpotin lopun leveäksi kujaksi. Keppien alun löysi hyvin. Ongelmana alussa oli umpikulmasta tultaessa, että Lento ei halunnut lähteä seuraamaan oikean käden ohjausta vaan vilahti monta kertaa selän takaa kepeille. Yritin sitten palkata ihan ilman esteitä oikeaan käteen tulemisesta, mutta oli se vaikeaa... Huomaa että palkkaa on tullut huomattavasti useammin vasemmasta kädestä ja sinne hakeutuu muutenkin helpommin, kun sivulle tulo ja seuraaminen ja kaikki semmoinen tapahtuu vasemmalla puolella.

Keskiviikkona ennen Bambun Oreniuksen treenejä, menin Lenton kanssa hiekkakentälle kodin lähelle leikkimään. Tehtiin ensin sivulletuloja molemmille puolille. Sitten juostiin ja pyöritin molempien käsien puolelta käännöksiä ja palkkasin pallolla. Siitten tehtiin valsseja ja taas palloa palkaksi. Lopuksi vielä palkkasin persjätöistä namilla, kun vaihtoi oikein puolta. Yritin tehdä kaksi kolmasosaa toistoista niin että palkka tuli oikeasta kädestä. Nämä treenit sujui oikein hyvin! Palloleikkiin on helppo yhdistää tämmöistä harjoittelua, koska pallo on Lenton mielestä niin parasta ikinä! Pitää jatkossakin kiinnittää huomiota tähän, ettei vasen puoli vahvistu huomaamatta liikaa.

Bambun treenit Juhalla sujui mielestäni tosi hyvin!!! Radan alussa oli vaikea käännös, jota piti vähän hinkata, mutta kun siitä päästiin loppu meni mainiosti. Itse myös vähän jäätyilin välillä, mikä haittasi hieman sujuvutta parilla ekalla kerralla... Lopuksi kuitenkin päästiin tekemään ihan nollarata alusta loppuun, jesh!