Eilen oltiin Juhalla treeneissä ja koska osallistujamäärä oli rajoittunut oli minulla sekä Lento että Bambu mukana. Vähän jännitti molempien puolesta, mutta lento selviytyi hienosti, eikä Bambukaan ontunut tänään rankasta treenistä huolimatta, joten kaippa se jalka on parantunut :)

Tässä erittäin huonossa valaistuksessa taltioitua agilityä eiliseltä:

Bambu tuntui radalla oikein kivalta ja innokkaalta, mutta ei ollut ihan skarppina. Johtuu varmaan juoksun lähestymisestä...kepit oli aika karmeat... Kolmanneksi viimeisen esteen jälkeen yritin ensin tehdä sylkkäriä, mutta Juha sanoi että valssaa vaan (ois varmaan joutunut sitä sylkkäriä hinkkaamaan liikaa :) ja videolla näkyykin ihanan kökkö valssi siihen loppuun. Tuon jälkeen tehtiin vielä loppu uudestaan ja silloin ajoitus oli ihan täydellinen. Oli muutenkin vähän sellainen olo että olin itse monessa kohdassa myöhässä... ei kai jaksa itsekään olla skarppina tässä kaamoksen keskellä.

Lento oli mielestäni oikein ihana palleroinen ja kulki hienosti. Lopuksi jäätiin vielä tekemään irtoamista putkeen, niin että pääsisin oikaisemaan välissä olleen esteen oikealta puolelta putken loppupäähän. Lento alkaa irrota jo ihan kivasti ja tämäntyppisiä harjoituksia voisi kyllä tehdä omissakin treeneissä.