Viime viikolla valmistauduimme Bambun kanssa ensimmäisiin kakkosten kisoihimme. Tiistaina oli Jounin pitämät treenit, jotka menivät ihan huippuhyvin. Rata oli mukavasti etenevä, jossa oli muutamia haastavia kohtia. Saatiin Bambu vielä tekemään tosi tiukat käännökset, kun harjoiteltiin niisto käännöstä yhteen kohtaan radalla useampaan kertaan. Torstaina otin Bambun purinalle hurvittelemaan ja Bambu olikin todella innokas. Tehtiin vähän kaikkea; keinua, keppejä, erilaisia käännöksiä, puomia, rengasta, että tulisi hyvä fiilis kisoihin.

Sunnuntaina sitten suuntasimme Hyvinkäälle, missä meillä oli vain yksi rata näin alkuun. Keli oli mitä karmein ja saavuin paikalle ihan viime tipassa, joten piti suoraan juosta tutustumaan eikä paljoa ehditty muutenkaan verryttelemään, kun radalle jo piti mennä. Bambu ei oikein taaskaan tykännyt tekonurmesta ja oli vähän hidas. Bambu myös liukastui kivasti takakaarteessa ja sitten tulikin virheet kepeiltä ja keppien jälkeiseltä putkelta, kun kaarre vähän venyi... Rata sinänsä oli tosi simppeli, joten vähän jäi harmittamaan, pöh. Onneksi on uudet koitokset jo viikon päästä luvassa purinalla.

Bambu sai sitten kisojen jälkeen vähän vapaata ja Lento lähti tiistaina mukaani Oreniukselle ja onneksi Lenton kanssa tehdessä tuleekin yleensä hyvä mieli! Tehtiin radasta pelkkää kolmen esteen ja putken alkua, johon kuului takaakierto kolmannelle esteelle ja sitä sitten Lentolle opetettiin. Lento yritti oikoa välillä ja välillä meni tietysti ihan plörinäksi, mutta sitten saatiin molemmat jutun juonesta kiinni :D takaakierto harjoituksia luvassa Lentolle lähitulevaisuudessakin sitten, niin saadaan tämä ohjaus nyt opeteltua kunnolla.