Eli taas HYLly tuli kisoista, vaikka rata oli oikeasti helppo; pari kurvia ja suoraa vaan. Vähän meinasi masentaa, vaikka toisaalta oli kyllä myös hauskaa lemmikkimessuilla. Bambu teki taas perinteiset, eli juoksi suoraan lähdöstä tuomarin luo, mitä tälle voi edes tehdä?! Alkaa ketuttamaan...nooh, joku äijä pitää varmaan laittaa norkoilemaan harjoituksissa lähdön taakse tai jotain. Siitä ei vielä edes virhettä tullut. Mentiin siis kauniisti eteenpäin radalla, sain vedättää Bambua aika paljon, kun huomasin sen kokoajan vilkuilevan pois radalta. Meni kuitenkin ihan kohtuu vauhdilla, vaikka olikin selvästi tilanteesta jotenkin paineistunut. Kepit meni hyvin! A:n jälkeen oli rengas suoraan, mutta aika lähellä A:ta. Siitä Bambu menikin sitten ohi ja loput 4 estettä meni aika plörinäksi... En ilmeisesti kunnolla ohjannut sitä renkaalle, vaan oletin sen tottakai hyppäävän suoralla linjalla kaiken eteen tulevan. Oppia ikä kaikki siis.

Kokonaisuudessaan tilanne oli Bambulle selvästi vaikea, joten siihen nähden suoriuduttiin kyllä hyvin. Oli sisähalli ja matto, vieras paikka, paljon meteliä, valoja ja kojuja radan vieressä, joissa oli lattiatasossa herkkuluita laatikoissa... Bambu kuitenkin pystyi toimimaan, ei ruennut haistelemaan ja ohjautuikin ihan kivasti.  Tutussa paikassa kuten Purinalla Bambu on aina radalle mentäessä ihan liekeissä, mutta tälläisissä tilanteissa selvästi vähän hämillään.

Niina ja Bono tekivät myös hienon radan, mutta kepit jäi tekemättä. Muuten näytti kyllä tosi hyvältä! myös Tica esiintyi messuilla pentutottelevaisuusnäytöksessä ja oli tosi hieno. Alma ja Sanna esiintyivät lähes kaikessa mahdollisessa :) harmi kun en ehtinyt näkemään Alman koiratanssia! Bambu sai myös olla "hali-Bambu", kun Minea kävi silittelemässä hali-bernejä luulivat ilmeisesti "muutamat" myös Bambun jotenkin liittyvän toimintaan ja niinpä Bambu saikin paljon haleja pieniltä messukävijöiltä.