Hieman aika kulunut viime kirjoittelusta ja kaikkea kivaa ollaan ehditty puuhailla. Lento on treenannut seisomista ja muutenkin esiintymistä huomista Tampereen näyttelyä varten vaikka missä; kotona, urheilukentällä, kadulla, risteyksessä odotellessa valojen vaihtumista, koirapuistossa...mukava että samalla on tullut opeteltua liikkeestä seisomaan jääminen ja aika hyvin myös istu-seiso vaihdot sujuvat, välillä Lento vielä tarjoaa vain istumista, joten ihan täysin selkeä ei liike vielä ole. Lento on myös todella taitava nuuskuttelija ja kepin etsijä, sillä nyt olen alkanut piilottaa keppiä metsälenkeillä niin että jätän Lenton istumaan ja käyn viemässä kepin jolla olemme leikkineet piiloon (n.20m matkalle), sitten näytän Lentolle suunnan kädellä ja pyydän hekemaan. Lento tykkää tästä leikistä valtavasti ja löytää kepin aina! Tuo "oman" jopa muiden keppien joukosta! Täsä vaiheessa Lento tietysti vielä näkee minne suuntaan lähden keppiä piilottamaan, vaikka menisinkin jonkun kumpareen tms. taakse, mutta myöhemmin tätä voidaan sitten vielä vaikeuttaa.

Tiistaina Lento oli mukanani Juhan treeneissä ja tehtiin kymmenen esteen rata. Radan alussa oli ihmisnuoli uutena harjoiteltavana asiana ja tämän Lento hoksasi nopsasti. Takaakiertoon viennissä piti olla tarkkana, joten tähän vaan lisää sitä irtoamista. Toisessa kohdassa Lento taas irtosi hienosti hypylle, jolta jouduin itse kääntymään mahdollisimman nopeasti 180 astetta ehtiäkseni persjättöön, siitä olin tosi iloinen! Muutenkin Lentolla oli hyvä meininki ja Juhakin kehui Lentoa kovasti, joten ihan huippukivat treenit siis!

Bambulla oli torstaina purinan treenit ja treenejä pitämään tuli Anne Savioja. Oli parhaat treenit ikinä! :) Bambu tykkäsi myös kovasti ja jaksoi olla innokas koko treenien ajan eli puolitoista tuntia! Tehtiin ensin ykkösten rata ja sitten sama rata vastakkaiseen suuntaan, jolloin se oli kolmosten rata. Lopuksi molemmat peräkkäin. Sain paljon hyviä ohjeita Bambun mukana viemiseen radalla ja nopeisiin käännösiin jaakotuksilla. Kepit Bambulla oli muuten nyt tosi hienot, joten enpä tiedä mikä siellä kisoissa sen niin kovati kepeillä paineistaa...