Viime viikolla olikin paljon treenejä ja muutakin kiireitä niin ettei ehtinyt edes kirjoittelemaan, mutta nyt luvassa kooste.

Lento Jounin treeneissä:

- Harjoitus oli aika vaikea; pitkän lähtösuoran viimeisenä pussi ja sieltä pitäisi koira kaivaa niistoon, persjättö, ja hyppy suoraan ja taas uusi niisto ennen lopun putkea.

- Lento tsemppasi tosi hyvin ja ymmärsi ohjaukset, vaikka niissä olikin vähän hakemista noin niinkuin omalta osaltani :)

Bambu Annen treeneissä:

- Bambulla oli nuusku päivä...motivaatiota piti siis etsiä vaikka mistä, mutta onnistuin loppujenlopuksi siinäkin hyvin, ei siis mennyt ihan kyntämiseksi! Annesta oli myös paljon apua tässä, harva osaa keksiä motivointikeinoja metsästyskoirille, joten tosi mukavaa. Haastehan tällöin on pitää koira mukana tekemisessä ilman ylimääräisiä reissuja tervehtimään tuomaria/yleisöä tai haistelemaan jäämisiä.

- Rata oli tosi kiva ja ohjaukset sujui hyvin. Kiva on ollut tehdä paljon jaakotuksia viime aikoina, niin alkaa itse saada rutiinia ohjaukseen, joka todella toimii Bambulla.

Sporttikoirahallilla perjantaina:

- Lento teki hyppytekniikkaa, paikalla istumista ja irtoamista putkeen. Hyppytekniikassa päästiin 55cm hyppyyn, mutta Lentolla oli vähän liikaa intoa välillä. Rimat pysyi kyllä ylhäällä, mutta ponnistuskohtaan ei jaksanut aina keskittyä. Paikallaolo harjoitukset meni tosi hyvin. Sain juosta ohi oikein kovaa. Ja lopuksi Lento pysyi aika täydellisesti istumassa vaikka heittelin ihanan ihania palloja vähän mihin sattuu ympärillä. Putkeen irtoaminen oli huomattavasti parempaa kuin olin ajatellut. Pääsin ihan olisiko ollut n. 6-7 metrin päähän lähettämään Lentoa, vaikka vähän esteitäkin laitoin siihen blokkaamaan omaa linjaani putkelle. Irtosi myös esteen takaa eli hypyltä putkeen, vaikka aluksi vähän epäröikin niin meni kuitenkin!

- Bambu teki oikeastaan vain keppejä ja niihin haettiin vauhtia ja itsenäistä sisäänmenoa molemmilta puolilta, mutta ei vielä mistään vaikeista kulmista. Ja Bambuhan kyllä löysi ne kepit ihan itsenäisesti, että ei pidä mennä' sinne hosumaan turhia. Ehkä se siitä paineistuu kisoissa, ehkä nyt on vaan aika antaa sille tilaa tehdä ne rauhassa... Vauhtiakin oli ihan mahtavasti (varsinkin silloin kun palkka oli odottamassa lopussa, kiitos Minna!) ja pääsin vedättämäänkin hyvin ilman että rikkoi pujottelua. Jees!