Bambulla oli tänään ulkokisat Ojangossa ihanassa säässä. Tosin Bambun mielestä sää oli aivan liian kuuma ja eihän silloin voi liikaa ahkeroida :) laiskanpuoleinen pötkö siis oli kisakumppanina. Tuloksena oli hylly (taas), mutta positiivinen olo jäi kuitenkin.

Hyviä pointteja radalla oli: Bambu odotti vaikka kävelin kahden esteen taakse ja lähti sieltä hyvin liikkeelle, kuunteli ja kääntyi ohjauksiin (toisin kuin epiksissä viime viikolla samalla kentällä, jolloin meni ihan mihin sattui), meno oli sujuvaa (vaikka ei mentykään täysii), Bambu ei jäätynyt kuulutuksista (joita säikähti epiksissä toisella radalla ja menetti toimintakykynsä totaalisesti).

Kepeille ei päästy hyvään rytmiin, joten niillä tuli ensimmäinen virhe (olin jotenkin itse jumissa, enkä osannut viedä kepeille normaalisti) ja sitten keppien jälkeen tein takaaleikkauksen esteelle, mutta juoksulinjasta tuli seuraavalle esteelle jotenkin huono enkä vissiin käskyttänyt sinne kunnolla, joten siitä Bambu sitten meni ohi ja hyppäsi sen väärältä puolelta... Bambu oli oikein ihana tänään! Varsinkin kun vertaa niihin epiksiin, joista en ole tännekään kirjoitellut, kun menivät niin penkin alle, ettei sitä halua muistella. Itse taisin olla vähän "vapputerässä" :)