mutta ei suinkaan suuttumuksesta vaan kovasta juoksemisesta. Koirat olivat tänään hienoja Oreniuksella, etenkin Lento tyttönen!

Lentolla oli tänään siis ensimmäiset ihka oikeat treenit. Tehtiin kahta hyppyä niin, että ohjaaja ottaa vastaan hypyn toiselta puolelta (rimat tietysti maassa). Mentiin putkeen ja pussiin. Putken jälkeen ja yhden hypyn jälkeen harjoiteltiin myös valssaamista. Lento oli HIENO! Teki innostuneena, otti kierroksia lelu palkasta hyvin ja halusi myös leikkiä. Otti tosi hienosti kontaktia. Ennen treenejä ja muiden mennessä harjoiteltiin sivulle tuloja (ja siinä pysymistä), maahanmenoja ja seuraamista ja Lento teki ehkä paremmin kuin koskaan, vaikka oli voimakas häiriö. Olin kyllä tosi tosi tosi tyytyväinen, meni ihan yli odotusten, mutta eiköhän niitä pohjamutiakin vielä ehditä tulevaisuudessa katsastaa. Kivaa kuitenkin että alkoi näin hyvin.

Bambun treeneissä (jotka olivat poikkeuksellisesti heti perään) oli vauhdikas rata, paljon juoksua siis. Bambu oli ihan hyvin menossa mukana, kunnes loppua kohti alkoi hiipua ja sain tsempata ihan tosissaan. Taisin kyllä hiipua aika pahasti itsekin, kun ei enää jalka kantanut ja ääni hävisi :D Saatiin tosi hyvät ohjeet vastakädellä ohjaamiseen muutamassa kohdassa, ja se toimi hienosti, vaikken ole aiemmin koskaan niin ohjannutkaan. Ongelmia tuotti yksi kulmaus radasta, jossa Bambu hidasteli tosi paljon ja halusi jäädä haistelemaan. Musta putki taasen ei enää herättänyt ihmetystä, kuten Niinun treeneissä. Oli hyvä treeni, vaikka aika äärirajoille mentiin Bambun kanssa molemmat.