Bambulla oli kiireinen viikonloppu voittaja näyttelyissä; varsinaista menestystä ei tullut, mutta hauskaa oli. Mukavaa oli nähdä taas tuttuja pbgv -ihmisiä ja koiria, sekä kierrellä messarissa Sannan ja Minnan kanssa. Lauantaina tuomarina oli Sveitsiläinen Barbara Muller, joka antoi Bambulle erinomaisen arvostelun:

"Nice size and bones. Strong head.Stop ok.Very nice brown eyes. Good length of neck. Topline ok. Well angulated in near. Moves nicely with good achieve. Just a bit wide in elbows. Excellent harsh coat."

Lauantaina olimme myös Nightdreamin kasvattajaryhmän kanssa paras kasvattajaryhmä kilpailussa ja vaikkei tuomari petiteistä paljon välittänytkään, onpahan nyt tullut juostua messarin isossa kehässä kierros :) ja oli siellä kyllä mahtava tunnelma! Omasta mielestäni meidän ryhmä oli tietysti ei ehkä näyttävin, mutta ainakin suloisin. Ryhmässä olivat Bambun lisäksi Bambun äiti Täplä (Nightdream Rhyme de Moines) ja sisko Lettu (N. Isidore Ducasse), sekä Sanni (N. Vanessa Paradis).

Kuvat messarista eivät oikein onnistuneet...taisi olla asetukset pielessä :)

Sunnuntaina Pohjoismaiden voittajassa petitit arvosteli Karl-Erik Johansson Ruotsista, joka selkeästi tykkäsi aika erityyppisistä koirista kuin Bambu. Bambuhan oli liian lyhyessä turkissa ja varsinkin silloin se näyttää aika "sporttiselta". Tuomari antoi kyllä Bambulle ERIn ja arvostelukin vaikutti hyvältä; Tuomari kehui Bambua hyvän tyyppiseksi, ja kulmaukset, liikkeet ja turkki olivat kaikki Bra. Bambu myös ilostui kovin kun kehässä oli "agilityeste" eli pöytä jonne sai itse kiivetä :D Nyt kyllä väsyttää pitkän viikonlopun jälkeen. Bambu tuolla köllöttää ketarat kohti kattoa sohvalla joten taidanpa itsekin tästä liittyä Bambun seuraan saman tien...

Bambu suunnittelee kalenterin ääressä tulevia agilitykisoja...?