ja hyvin tulikin juhlittua!!! Mutta tiistai iltana palasimme sitten takasin kotiin ja haimme Lentonkin matkalla Hämeenlinnasta mukaan. Kiitos Hannelelle, että pystyit ottamaan Lenton teille!

Tänään jatkettiin taas normaaleja agility treenejä Ojangossa. Lento teki keppejä; välillä tultiin ulos väärästä välistä, mutta paljon meni oikeinkin, vaikka kepit ovat nyt jo aika kapeana. Välillä otin namin palkaksi kepeille, ettei vauhtia olisi ihan niin paljon ja keskittyminen paranisi...Lenton mielestä nami oli kuitenkin aika tylsä palkka. Pienessä hyppyharjoituksessa piti ensin vain irrota suoralla linjalla kahdelle hypylle. Sitten tehtiin niin että toinen hyppy olikin takaakierrolla. Kierrot meni nyt tosi hyvin, vaikkei lelua ollut siivekkeen takana kuin ekalla kerralla. Sitten jatkettiin vielä takaakierrolta hypylle ja siitä putkeen. Putkeen irtoaminen oli vähän työlästä :) muuten Lento oli kyllä hyvin irtoavakin tänään. Lopuksi harjoiteltiin keinun keinumista Elisan avustuksella. Lento juoksi keinun päähän ja siellä sitten keinuteltiin vatsan alta tuettuna ja syötiin namia ja Lento oli ihan fiiliksissä.

Bambu teki ohjaustreenejä pikkuradalla, jossa oli toiselle esteelle takaakierto, keskivaiheilla aika paha heitto esteelle ohjaajan edestä ja viimeiselle esteelle poispäinkäännös. Ollaan tehty samaa radanpätkää aikaisemminkin ja nyt sujui kyllä tosi hyvin. Hidas Bambu on tälläisissä harjoituksissa aina, kyselee katsellaan että "ihanko totta tästä pitäisi noin mennä?" Bambu kuitenkin hoksaa jutut tosi nopeasti aina ja tänään jaksoi tehdä toistojakin kivasti. Varmaan tälläiset hankalammatkin ohjauskuviot alkaa nopeutumaan, kun vaan jaksetaan tehdä tasaisin väliajoin, vaikkei näitä vielä kisoissa tarvitakaan.