Käytiin maanantain jälkeen Ojangossa vielä useampaan otteeseen menneellä viikolla ja muutenkin puuhailtiin kaikenlaista, joten tässä yhteenveto :)

Bambun positiiviset:

Bambu oli agilityssä ihanan raivokas! Palkkautui uudella ketunhäntä lelulla hienosti!!! Kerran iltalenkillä jäätiin tekemään vähän seuraamista jaliskentälle ja Bambu teki piiitkän seuraamiskuvion, johon sisältyi kaikki käännöset ja nopeudenmuutokset. Kontakti rikkoutui vain muutaman kerran ja seuraaminen oli tosi iloista ja innokasta.

pohdiskeltavaksi:

Bambu karkasi lähdöstä ja hepuloi agilitykentällä aika lailla... tasapainoilu innokkuuden ja hallittavuuden välillä on aika haastavaa.

Lenton positiiviset:

Keinu on edistynyt tosi hyvin. Pudotusta oli jo aika paljon, kun hyppyytin Lentoa sivulta keinun kontaktille. Myös keinutusharjoitukset ovat edistyneet vaiheeseen, jossa painonsiirto onnistuu ja pudotusta on aika paljon. Kepit on myös jo tosi kapeana kujana ja Lento tietää mistä välistä siellä pitää mennä, vähän pujotteluliikettäkin tämä jo vaatii. Seuraamisessa päästään jo 5-8 askelta hyvällä kontaktilla. Lento lähtee nyt perusasennosta tosi reippaasti seuraamaan. Sain myös vihdoin hankittua välineen hammaskivenpoistoon ja niinpä Lenton takahampaiden kiveykset saivatkin kyytiä ja Lento sai valkoisen hymynsä takaisin :)

pohdiskeltavaksi:

Lento kampeaa agilityssä selän taakse, irtoaminen on haastavaa, samoin työnnöt esteille...mutta mutta, nämä ovat asioita joiden parantamiseen kiinnitetään huomiota pitkällä aikavälillä, Lentohan on vasta ihan vauva!

...Niin ja ostin Lentolle 20e hoitoaineen, kun turkki takkuuntuu villapaidaksi sekunneissa...kohta on koiralla paremmat hiustuotteet kuin ihmisillä :D