Tänään pitkästä aikaa vein koirat läheiselle hiekkakentälle tokoilemaan. Tottelevaisuusjuttuja tulee harjoiteltua päivittäin muutamia toistoja kotona tai lenkillä tai ainakin ruuan yhteydessä, mutta harvemmin tulee käytyä näin ihan varta vasten harjoittelemassa, kun ei ole nyt mitään treeniryhmää.

Lenton kanssa tein sivulletuloja ja seuraamista. Sivulletuloissa alkaa olla jo "oma-aloitteisuutta" ja asento on tosi priima, mutta kädellä autan vielä hieman. Seuraamista tehtiin kahdessa sarjassa, joissa palkkasin muutamin askeleen välein. Ensimmäinen oli aika huono, mutta toisella kerralla Lento oli enemmän innoissaan ja yritti oikein hienosti! Lopuksi tehtiin yksi odottamaan jääminen perusasennosta ja menin hakemaan keppiä. Kun tulin takaisin pyysin Lenton maahan ja meni niin sutjakasti, että saikin villiä keppileikkiä palkaksi samantien! Hieno pikku koira tuo Lento :)

Bambun kanssa aloitin myös seuraamisella ja koska Bambun seuraaminen on välillä ihan haahuilua, päätin että palkkaan Bambunkin nyt heti yhdestäkin hyvästä seuraamisaskeleesta. Ja Tyttö oli niin innoissaan ja seurasi mahtavasti! Teki myös hienot täyskäännökset. Tälläisellä "superpalkkauksella" pitäisi varmaan aloittaakin Bambun kanssa kaikki tokoilut, koska oli tosi hyvässä vireessä koko harjoittelun ajan. Kaksi toistoa tehtiin liikkeestä seisomaan jäämistä; jäi hyvin mutta kun olin tulossa takaisin päin yritti tulla askeleen vastaan molemmilla kerroilla. Lopuksi paikallamakuu niin että menin "puolipiiloon", siitä perusasento ja kaksi askelta seuraamista ja vapautus lentävän nakin perään :D. Meillä oli muuten häiriötäkin ihan riittämiin... Viereisellä kentällä heiteltiin frisbeetä ja leikkipuistossa oli vielä lapsia, muutama koirakin eksyi kentälle lenkkeilemään...Taisi olla tosi hyvät nakit mulla tänään, kun ei mikään koiria häirinnyt!

1245852506_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Lenton kesälook parturiyllätyksen jälkeen