ja nyt ehkä Lentokin on sen jo osaksi tajunnut :)

Bambun parannellessa jalkaansa on Lento saanut puuhata kaikenlaista tavallista enemmän, kun pitkille lenkeillekin on lähdetty kahdestaan. Viime viikolla teimme purinalla piiiitkää suoraa (hyppy-pussi-hyppy-hyppy ja lopussa kaari putki). Esteiden välit olivat vielä maksimimitoissaan...silti Lento lähti ihanasti eteen (eihän minulla ole toivoakaan pysyä suoralla perässä), vain pientä vilkuilua oli havaittavissa. Lisäksi teimme puomia (vähän piti muistella kuinka aikaisin kontktille pitikään jarruttaa), joka oli hyvä! Lumisessa Ojangossa tuli myös vierailtua tekemässä hieman keppien aloitusta neljällä kepillä.

Eilen olimme Juhan treeneissä (joissa Juha ei ollut...) Lenton kanssa ja teimme kolme pätkää radalta, jotka olivat myös hyvin suoraa suurelta osalta. Viimeisen lopussa oli vielä puomi ja kontakti oli oikein hieno kovasta vauhdista huolimatta. Mitään ei oikeastaan tarvinnut hinkkailla ja Lento vaikutti tyytyväiseltä ja jopa aika varmalta. Tänään olimme taas Purinalla ja Lento sai tehdä Aata ekaa kertaa elämässään, ja se meni tosi hyvin! Lento jarrutti alastulolla oikein taidokkaasti. Jatkoimme myös vähän kepeilletuloharjoituksia ja keinuakin muisteltiin pari kertaa. Joka kerta harjoitellessa olen myös ottanut muutaman toiston yhdelle hypylle vahvistuksena odottamisesta ja linjalle katsomisesta, sekä muita hupihyppyjä vauhdista reilusti palkaten, jotta hypylle menon "arvo" kasvaisi arvoon arvaamattomaan :)

Bambu on palaillut tavalliseen arkeen maanantaista lähtien; ollaan tehty pidempiä lenkkejä ja pari kertaa on Bambu päässyt myös juoksemaan kavereiden kanssa vapaana. Koska ontumista ei ole ollut havaittavissa, uskaltauduin ottamaan Bambunkin tänään purinalle ja kylläpä tyttö oli onnellinen! Olin suunnitellut lyhyen radan, jossa oli muutamia kinkkisempiä kohtia ja Bambu oli kuin unelma: nopea ja tarkka ja teki niin vauhdikkaat kepit ettei koskaan aikaisemmin! Kohta Bambulla pitäisi sitten alkaa juoksu, kun merkit on jo ilmassa, ja sitten joutuu taas pitämään taukoa treeneistä...ja nyt juuri ei millään malttaisi :D